viernes, 9 de junio de 2017

Esports als llacs


En els darrers anys s'estan adaptant molts llocs en els quals darrerament no es practicaven ninguna mena d'esports per a fer-ho. Últimament en la majoria de llacs s'estan començant a posar instal·lacions per a que es puguin practicar esports aquàtics.
Cada cop n'hi han més esports en els llacs, depenent del llac es poden practicar uns esports o uns altres, depenent de la longitud i fondaria del llac, com per exemple el kitesurfing i el esquí aquatic.
Per a poder practicar aquest dos esports en un llac ha de ser un llac amb bastant longitud i amplada per a poder practicar els esports correctament.

-El kitesurfing. En aquest esport, es combina el surf amb el parapent. La taula permet a l'esportista presentar major resistència a l'aire i lliscar sobre l'aigua mitjançant una taula dissenyada per a tal efecte, a més d'efectuar rotacions i girs a velocitats sorprenents, amb un gran risc per a les articulacions del coll i l'esquena.
Per a practicar kitesurf s'ha de tenir molta paciència. Al principi es complicat dominar-lo, però a mesura que vas practicant et diverteixes molt i es un plaer si t'agraden els esports d'aigua.
                                                                                     

                                                                                          Kitesurfing






L'esquí aquàtic. L'esquí aquàtic exigeix ​​bons reflexos i equilibri; el fet de lliscar a altes velocitats per la superfície de l'aigua sobre unes estretes taules de fusta, i practicar jocs i acrobàcies, permet imaginar a qualsevol l'emoció i la bellesa que amaga.
És un esport en el qual els esquiadors agafats a uns corda, descalços o muntats sobre un o dos esquís, llisquen sobre l'aigua, tirats per llanxes motores a unes velocitats d'uns 56 quilometres per hora.

Informació extreta:http://deportesacuaticos.info/

VALORACIÓ PERSONAL.
La meva valoració sobre aquesta activitat es que desconeixia que en alguns llacs no es podien practicar alguns esports aquàtics perquè no tenen les mides, ja que em pensava que a tots els llacs es podien practicar els mateixos esports.
A demés he obtingut informació sobre els dos esports que he parlat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Entrada Creativa

By: Eduard Casanovas Vázquez de nuriatorricogarcia@gmail.com